Camper verhuren? Juist nu!


Hoewel de zomer nog maar net voorbij is, kijken veel mensen alweer uit naar hun volgende vakantie. Ze zijn dan ook alweer op onderzoek uit en boeken vaak in december of januari al hun zomervakantie. Een goede reden om je camper juist nu op ons platform te plaatsen. Lees hieronder alvast wat tips voor een goede advertentie.


Zorg voor een goede advertentie

Niet alleen de zomervakantie is in trek, ook in het voorjaar tijdens Pasen en Hemelvaart genieten veel mensen van een korte vakantie. Als je camper nu al op onze website staat, kunnen mensen zich alvast voorbereiden op hun vakantie door alvast een camper te boeken. Zorg er dus voor dat je advertentie er goed uit ziet, zodat een mogelijke verhuurder interesse krijgt in jouw camper.


Iedereen kent het gezegde: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Niemand heeft zin om een (te) lange beschrijving te moeten lezen, maar foto’s kijken is natuurlijk wel leuk. Zorg er dan ook voor dat je een aantal duidelijke foto’s van je camper hebt, zowel van de binnen- als buitenkant. Een gezellig ingerichte camper brengt jouw toekomstige huurder alvast in de vakantiestemming. Hoe meer foto’s, hoe beter het beeld een huurder van je camper krijgt.


Natuurlijk moet je wel wat informatie over je camper geven. Zorg dat je het kort en bondig houdt en maak het persoonlijk. Waarom is het zo fijn om met jouw camper op vakantie te gaan? Wat maakt jouw camper de ideale camper voor een vakantie? Als mensen geïnteresseerd zijn, kunnen ze jou altijd meer informatie vragen via het platform. Zo heb je gelijk al contact gelegd.


Wist je dat...

Wij maken het jou als verhuurder het liefst zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bieden wij sinds kort haal- en brengservice aan! Onze chauffeurs halen jouw camper bij jou thuis op en komen hem na gebruik weer bij je terugbrengen, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Lees meer over onze haal- en brengservice.

Je gebruikt een verouderde browser. Deze website functioneert mogelijk niet optimaal. We raden je aan Microsoft Edge, Chrome, Firefox of Safari te gebruiken.