Camper verhuren rendabel?


Heb jij ook een camper die het grootste deel van het jaar in de stalling staat? Waarom verhuur je hem niet? Het verhuren van een camper kan namelijk heel rendabel zijn. Via het beveiligde platform van GoSharing verhuur je heel eenvoudig je camper. Natuurlijk alleen wanneer jij dat wilt.


Waarom is verhuren de moeite waard?


Ook als je je camper niet gebruikt, maak je kosten voor je camper. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het stallen van een camper. De kosten hiervoor verschillen natuurlijk per stalling, maar volgens de ANWB zijn de stallingskosten tussen de €150 en €500 per jaar. (https://www.anwb.nl/kamperen/camper/stalling). Verder moeten campers net als auto’s ook om de zoveel jaar APK-gekeurd worden. De prijzen hiervoor beginnen doorgaans bij €30, maar kunnen oplopen tot honderden euro’s afhankelijk van het type keuring. Ook moet je camper onderhouden worden = nog meer kosten. En zo zijn er nog veel meer uitgaven die je voor je camper moet maken terwijl hij stil staat. Als je camper stilstaat lopen de kosten dus alleen maar op, terwijl je je camper ook rendabel kunt maken door deze te verhuren. Bij GoSharing bepaal je zelf de huurprijs voor je camper. Gemiddeld worden campers voor €98 per dag gehuurd. Deze huurprijs is natuurlijk afhankelijk van het type camper en de huurperiode. Aangezien je zelf kan bepalen wanneer en hoe lang je je camper wilt verhuren, kunnen de opbrengsten kunnen dus flink oplopen! Het is dus zeker de moeite waard om je camper te verhuren


Waarom verhuren via GoSharing?


Natuurlijk kun je als particulier ook gewoon zelf je camper te huur aanbieden via sites als Marktplaats. Dit kan echter vrij veel werk kosten en bovendien loop je behoorlijk wat risico’s. Heb je er al aan gedacht wat je allemaal moet regelen? Naast het plaatsen van een advertentie, moet je ook de betalingen regelen, een huurovereenkomst opstellen en mogelijke schade afhandelen. Bovendien loop je natuurlijk het risico dat iemand er met jouw camper vandoor gaat. GoSharing neemt jou graag het werk uit handen. Wij zorgen ervoor dat jij veilig en gemakkelijk jouw camper kan verhuren. Voor deze ontzorging vragen wij slechts een kleine compensatie. Registreer je gelijk en plaats je camper!


Meer weten?


Wil je meer informatie over het verhuren van een camper via GoSharing en over hoe je het verhuren van jouw camper rendabel kan maken? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over onze diensten.


Je gebruikt een verouderde browser. Deze website functioneert mogelijk niet optimaal. We raden je aan Microsoft Edge, Chrome, Firefox of Safari te gebruiken.