Fiat Ducato Camper 23 - Adria Matrix 680 SP/ 2.3JTD 130pk / met 5 Slaapplaatsen
Terug naar overzicht
Fiat Ducato Camper 23 - Adria Matrix 680 SP/ 2.3JTD 130pk / met 5 Slaapplaatsen Fiat Ducato Camper 23 - Adria Matrix 680 SP/ 2.3JTD 130pk / met 5 Slaapplaatsen
Nachtprijs vanaf
€ 78,-
Reserveer vrijblijvend deze camper
Bekijk beschikbaarheid

Fiat Ducato Camper 23 - Adria Matrix 680 SP/ 2.3JTD 130pk / met 5 Slaapplaatsen


Deze camper is o.a. voorzien van:


3 - pits gasfornuis

Combiboiler

Cruise control

Dakraam groot

Draaibare pilotenstoelen

Elektrisch bedienbare ramen

Elektrische spiegels

Fietsendrager 4 fietsen

Garage extra ruim

Handgeschakeld 6 versnellingen

Hordeur

Huisdier toegestaan (in overleg)

Koelkast met vriesvak

Luifel

Milieulabel 4 (groen), mag in Duitsland ook in binnenstad

Panoramadak

Radio/cd

Ringverwarming


Locatie camper: Nunspeet (Elburg)


Huurtermijn:

1. De huurperiode in het hoogseizoen begint op vrijdag of zaterdag vanaf 16.00 uur en eindigt op vrijdag of zaterdag om 10.00 uur. Buiten het hoogseizoen wordt de huurperiode in overleg vast gesteld, met een minimum huurperiode van 3 dagen.

2. Bij overschrijding van de huurperiode wordt per dag of gedeelte van een dag één (1) dag huur (1/7de deel van de weekhuur) plus een extra vergoeding van € 125,-- in rekening gebracht. Elke volgende dag te laat inleveren is wederom een extra vergoeding van € 125,-- plus de daghuur.

3. Daar het doorgaans niet mogelijk is een volgende huurder een vervangende camper ter beschikking te stellen, in geval van schade of te laat inleveren van de gehuurde camper, kan deze gedupeerde slechts aanspraak maken op restitutie van de verloren dagen.

Indien door overmacht de gereserveerde camper niet kan worden geleverd zal de verhuurder zijn uiterste best doen om voor een vervangende camper te zorgen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend, de huurder is hierbij verplicht een door de verhuurder aangeboden vergelijkbaar alternatief te accepteren. Huurder mag ook z’n geld terug als de vervangende camper niet in de smaak valt.


Bestuurder(s):

1. De bestuurder(s) dien(t)(en) minimaal 3 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

De camper mag alleen worden bestuurd door de in het huurcontract vermelde bestuurder(s).


Verzekering:

Wel adviseren wij u een annulering- en reisverzekering af te sluiten inclusief voor uw reisgenoten.

 Als bestemming mogen alle landen worden gekozen die op de groene kaart staan, uitgezonderd van tevoren door verhuurder aangegeven risico gebieden.

 Heeft u pech onderweg of andere hulp nodig tijdens een van uw camperreizen? Dan kunt u de Spitz hulplijn (+ 31 88 52 52 852) Europeesche Hulplijn (+ 31 20 65 15 777 ) of SOS International Hulplijn (+31 20 65 15 151) (kijk op de groene kaart welke u moet bellen) dag en nacht bellen. Zij beantwoorden al uw vragen en komen direct in actie. Zo nodig zenden zij u bijvoorbeeld camperonderdelen toe. Tip: zet het nummer in uw mobiele telefoon. Zo weet u hen gemakkelijk te vinden. Contact met de verhuurder is in dit geval ook vereist.(art.7).tel: 06-22 57 65 96       


Ophalen en terugbrengen van de camper:

1. De camper wordt door verhuurder als volgt afgeleverd:

buiten- en binnenzijde schoon; lege schoonwatertank; lege vuilwatertank; lege en schone toiletcassette; volle brandstoftank; schone koelkast; schone toiletruimte.

2. Als de huurder een vervanger stuurt om de camper af te halen dan dient verhuurder daar van tevoren op de hoogte te worden gesteld. De vervanger dient de betreffende documenten te overleggen waaronder de boekingsbevestiging en een kopie rijbewijs van de huurder en van de vervanger te overleggen. Deze vervanger treedt op dat moment in de verplichtingen van huurder, waardoor huurder aansprakelijk blijft.

3. Huurder dient de camper in dezelfde staat als waarin hij deze heeft ontvangen terug te brengen. Dit op het tijdstip en plaats zoals is overeengekomen in de huurovereenkomst.Schade en reparaties:

1. In geval van iedere schade of defecten dient u dit altijd direct te melden en met ons te overleggen over vervolgacties. Dit geldt zowel voor schade ontstaan door een verkeersongeluk, als alle andere vormen van schade of defecten aan camper en/of accessoires en interieur. Wij dienen dit zo spoedig mogelijk te weten i.v.m. het treffen van voorbereidingen en bestellen van onderdelen voor een reparatie te bespoedigen aangezien een volgende huurder ook graag op tijd de camper in ontvangst wil nemen.

2. Bij iedere aanrijding dient de lokale politie te worden ingeschakeld en dient huurder digitale foto’s van de schade te (laten) maken. Bij iedere beschadiging en schade dient een Europees schadeformulier geheel te worden ingevuld.

Huurder is verplicht de schade zoveel mogelijk te beperken en de aanwijzingen van de verhuurder of de door verhuurder ingeschakelde derde op te volgen. Huurder verplicht zich van een ongeval de plaatselijke autoriteiten een rapport dan wel een proces verbaal te laten opmaken, althans daar een poging voor te doen. Huurder noteert zelf de toedracht van het gebeurde, de merken en kentekens van eventuele betrokken voertuigen (verzekeringsmaatschappij en polisnummer), de namen en adressen van bestuurder, andere betrokkenen en eventuele ooggetuigen. En zorgt ervoor dat de verhuurder dit uiterlijk bij inlevering van de camper overhandigt wordt.

3. Huurder is verplicht eerst in overleg te treden met verhuurder voordat huurder de beschadigde goederen laat repareren of restanten vernietigt en/of daarvan afstand doet.

4. Indien in het buitenland een hulpdienst voor de camper noodzakelijk blijkt dient de hulpdienst, zoals die is vermeldt op de groene kaart ingeschakeld te worden.

5. Schade ontstaan door het vullen van een tank met een verkeerde vloeistof is volledig voor rekening van de huurder.

6. De huurder mag alleen noodzakelijke reparaties tot € 50,00 uit laten voeren, dit dient bij voorkeur te geschieden bij een dealer van het merk camper. Voor reparaties die dit bedrag te boven gaan dient te allen tijde eerst contact met de verhuurder worden opgenomen en goedkeuring worden gevraagd. Op naam van de verhuurder gestelde originele en gespecificeerde nota’s worden (na overlegging van de vervangen defecte onderdelen) na afloop van de huurperiode aan de huurder terugbetaald als deze niet zijn veroorzaakt door ondeskundig gebruik of oorzaken die buiten de verantwoording van de verhuurder liggen.

7. Kleine reparaties aan de camper ten gevolge van de huur door huurder worden berekend tegen de kosten van verwerving van de eventuele onderdelen en een tarief van € 50,-- per uur.

8. Door de verzekering niet gedekte schade en kosten zoals ten gevolge van rijden onder invloed, het laten besturen en rijden door niet bevoegde personen, door inbeslagname, drugsvervoer, overstroming, verlies van de camper ontstaan door of verband houdende met verduistering of vermissing, het vernielen van het interieur, radio/cd, tv/dvd, achteruitrij- camera, navigatiesysteem, luifel, fietsendrager enz. zijn geheel voor rekening van de huurder.

9. Verhuurder is nooit aansprakelijk voor persoonlijke, materiële of immateriële schade van de huurder of diens reisgezelschap, ontstaan door het gebruik van de camper, mechanische storing en/of aanrijdingsschade.

Of in geval van niet genoten vakantiedagen in verband met pech, of reparatie van de camper. Hiervoor dient de huurder zelf een verzekering af te sluiten.


Legitimatie:

1. Bij afhalen van de camper is voor de huurder een dubbele identificatie en voor alle bestuurders legitimatie d.m.v. geldig rijbewijs verplicht, de huurder/bestuurder(s) gaan akkoord met controle van hun persoonsgegevens.


Onderhoud:

1. U dient dagelijks het oliepeil te controleren voordat u de motor start en de camper in waterpas positie staat, zorg ervoor dat het oliepeil op het juiste niveau blijft, eventueel bijvullen met motorolie 10W40 of 15W40. Nooit over vullen!!!

2. Loop dagelijks een rondje rond de camper en kijk of de banden zachter lijken, bij twijfel controleren met drukmeter.


Brandstof + kosten:

1. Kosten die direct verband houden met het gebruik van de camper zoals o.a. brandstof, olie, reparatie en/of vervangen van banden en/of velgen of verlichting, het leegrijden van de dieseltank, leges, ruitbreuk, boetes, gerechtskosten enz. komen voor rekening van de huurder.

2. Noodzakelijke kosten van normaal onderhoud en reparatie komen voor rekening van de verhuurder.

3. De camper wordt met een volle brandstoftank afgeleverd en u dient de camper met een volle brandstoftank terug te brengen.

4. Als u de camper niet afgetankt terugbrengt dan brengen wij u € 25,-- in rekening te vermeerderen met de brandstofkosten.


Huren incl. TV:

Bij het huren van een camper incl. TV kunnen wij helaas niet instaan voor (de kwaliteit van) ontvangst. dit i.v.m. allerlei veranderingen en verschuivingen bij o.a. Canal Digital


Schoonmaak camper:

1. U ontvangt bij aflevering een schone camper, en dient deze camper wederom schoon in te leveren (behalve de buitenkant).

2.De binnenkant (behalve de afwas, toilet en de toiletcassette) willen wij ook wel voor u reinigen (is niet verplicht, dit mag u ook zelf doen), dit kost € 50,-- bij een buscamper of € 75,-- bij een grote camper. Als u dat wilt dan moet u dat wel op het reserveringsformulier aangeven. De camper dient in dat geval bezemschoon ingeleverd te worden.

4. Indien de camper van binnen niet is schoongemaakt worden de volgende schoonmaakkosten in rekening gebracht:

 -gascomfoor en/of spoelbak       €  30,-

 -koelkast                               € 30,-

 -toiletruimte                            €  35,-

 -bekleding niet schoon              €  70,-

 -binnenwoon en slaapruimte niet schoon   €  60,-

 -geur en haarvrij maken (bij huisdieren)      € 150,-

 -rookvrij maken                         € 500,- 

 -drinkwatertank niet geledigd                € 30,-

 -afvalwatertank niet geledigd                €  30,-

 -toiletcassette niet geledigd en schoongemaakt   € 100,-


Het is verboden:

1. Schuurmiddelen en hogedrukreiniger te gebruiken bij schoonmaak zowel bij binnen- als buitenzijde.

2. De camper over te beladen.

3. Te roken in de camper (bij constatering dat er in de camper gerookt is kost u dat € 500,--).

4. Een frituurpan, of iets dergelijks, binnen in de camper te gebruiken.

5. Huisdieren mee te nemen, uitzonderingen in overleg (bij constatering dat er zonder schriftelijke toestemming huisdieren mee genomen zijn

kost u dat € 500,-).

6. De camper aan anderen in gebruik te geven of onder te verhuren.

7. Met de camper door ruig terrein of buiten gebaande paden te rijden.

8. Veranderingen, toevoegingen, opschriften, versieringen, stickers e.d. aan te brengen.

9. De camper te gebruiken voor rijonderricht.

10. Met de camper andere voertuigen te trekken.

11. Met de camper goederen te vervoeren.

12. Om in het woongedeelte fietsen, surfplanken, ski's en andere (grote) voorwerpen, die het interieur kunnen beschadigen, te vervoeren.


Fiat Ducato
handgeschakeld
5 personen
diesel
Nunspeet
Huisdieren toegestaan

Faciliteiten


Voorzieningen

 • Tv
 • Douche
 • Luifel
 • Toilet
 • Hef bed
 • Koelkast
 • Keukenblok
 • Verwarming
 • Warm water
 • Fietsendrager
 • Fietsengarage
 • Airconditioning woonruimte

Kenmerken

 • Hoogte (280 mtr.)
 • Lengte (730 mtr.)
 • Breedte (230 mtr.)
 • Trekhaak
 • Rijbewijs b
 • Aantal gordels (5)
 • Cruise control
 • Airconditioning
 • Achteruitrijcamera
 • Stuurbekrachtiging

Huisregels

 • roken Nee
 • festival Nee
 • buitenland Ja
 • huisdieren Ja
 • groepje jongeren Nee
 • Minimum leeftijd bestuurder 25
 • nauwe en steile bergwegen Ja

Overig

 • Type camper Familie
 • pechhulp Internationaal
 • vervangend vervoer Internationaal
 • verzekeringsmaatschappij Nkc

Beschikbaarheid en prijzen

Beschikbaarheid van deze camper

Bekijk de beschikbaarheid van deze camper en selecteer de jouw gewenste huurperiode.

Gerard

Lid van GoSharing
sinds December 2018

Geverifieerd
't Harde
Gerard
De verhuurder

U zult zich misschien afvragen wie zijn die mensen die zo enthousiast zijn over hun campers en deze willen verhuren. Wij zijn Gerard en Anita Bultman. Samen met onze 3 kinderen wonen we op de Veluwe. Een prachtig gebied met heel veel mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. En dat past bij ons. Samen wandelen door de bossen en weilanden. Wild en vogels kijken. De kinderen die buiten spelen; hutten bouwen. Naast allerlei werkzaamheden, waaronder het hebben van een eigen bedrijf, vinden wij het heerlijk om er voor korte of langere tijd even tussenuit te zijn als gezin. Even helemaal weg! Iedereen pakt zijn dekbed, kussen, een tas met kleren, schoenen, een boek of iets anders en wegwezen. De koelkast vullen we onderweg en dat wat we verder nodig hebben zit in de camper. Het er even tussenuit zijn begint als de deur van het huis achter ons dicht valt. Ontdek het avontuur, de gezelligheid, het comfort en de vrijheid van het “weg- zijn” met een camper. We wensen u veel plezier! Gerard en Anita

Anderen bekeken ook


3
Handgeschakeld
5
Handgeschakeld
2
Handgeschakeld
4
Handgeschakeld

Laat jouw telefoonnummer achter
en wij nemen contact met je op

Neem contact met ons op
GoSharing

Over GoSharing

Met ons online platform bieden we een plek waarop het het delen van een camper eenvoudig en overzichtelijk te realiseren is.


Camper huren bij GoSharing

Informatie voor reizigers

We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over het boeken van een camper. Natuurlijk beantwoorden we jouw vragen graag.

Camper verhuren bij GoSharing

Informatie voor campereigenaren

Misschien klinkt het wat spannend om je camper te verhuren aan een wildvreemde. Daarom hebben wij dit platform voor jou ontwikkeld. Lees meer over hoe je veilig je camper kunt verhuren.
Je gebruikt een verouderde browser. Deze website functioneert mogelijk niet optimaal. We raden je aan Microsoft Edge, Chrome, Firefox of Safari te gebruiken.