Totaalontzorging

Verhuur je camper


Staat jouw camper het grootste deel van het jaar te verstoffen in de camperstalling? Dat is natuurlijk zonde! Heb je er al eens aan gedacht om je camper te verhuren? Je maakt mensen blij met jouw camper, en je houdt er zelf ook een aardig zakcentje aan over. Via het beveiligde platform van GoSharing kom je gemakkelijk in contact met mensen die een camper willen huren. Je bepaalt zelf òf en aan wie je je camper verhuurt. Bovendien is het plaatsen van een advertentie helemaal gratis!


Waarom je camper verhuren?

Er op uittrekken met de camper is je passie. Helaas kun je er niet het gehele jaar mee op pad. De investering in je camper is groot geweest. Zonde dat hij een deel van het jaar stil staat in de stalling, waar je ook nog voor moet betalen. Waarom zou je je camper niet verhuren? In plaats van kosten te maken, levert het je een leuk bedrag op voor je volgende reis of een andere leuke aankoop. Bovendien kunnen mensen die niet het budget hebben om een camper aan te schaffen, wel het heerlijke reisgevoel geven.


Uiteraard ben je zuinig op je camper en geef je hem niet zo maar mee aan iemand. Maak daarom gebruik van ons platform. Je plaatst gemakkelijk en gratis een advertentie op onze site. Via ons beveiligd platform van GoSharing kom je gemakkelijk in contact met mogelijke huurders. Zij sturen je een bericht met de vraag of ze jouw camper mogen huren. Uiteindelijk bepaal jij altijd zelf aan wie jij je camper verhuurt.


Maak kans op een dinerbon!

Onder één van de eerste 50 campereigenaren die een camper op onze nieuwe website plaatsen verloten wij een dinerbon! Meld je camper gelijk aan om kans te maken.


Hoeveel levert camperverhuur op?

Je kunt zelf de huurprijs voor jouw camper bepalen. Het is wel handig om je prijs te vergelijken met de andere verkopers van vergelijkbare campers. De gemiddelde dagprijs voor een camper is €98. Gemiddeld wordt een camper zo’n 60 dagen per jaar verhuurd. Hoeveel dagen jij jouw camper verhuurt bepaal je zelf. Zo maak jij jouw camper rendabel! 


Actievoorwaarden voor de camperliefhebbers van de NKC flyer


Ben je onze flyer bij het magazine van NKC tegengekomen? Hierin gaven we aan dat je van honderden euro's voordeel per jaar kunt profiteren wanneer je je camper via ons platform verhuurd. Hieronder een rekenvoorbeeld:

Gemiddelde verhuur van een camper is 6 x een periode van 10 dagen per jaar. Dit zijn totaal 60 dagen per jaar. De huuropbrengst per dag is € 100,-. Dit betekent dat je een jaarlijkse huuropbrengst hebt van € 6.000,- (60 dagen x € 100 huuropbrengst per dag). Wij rekenen op vertoon van de flyer geen 15%, maar 10% fee. 5% voordeel staat dan gelijk aan € 300,-!


Zijn er kosten aan verbonden? 

Natuurlijk zul je je afvragen wat het dan kost om een camper te verhuren via GoSharing. Het plaatsen van advertenties op onze site is helemaal gratis. Pas als je je camper via ons gaat verhuren, vragen wij een klein deel van de huursom ter compensatie. 


Hoe werkt het verhuren?

Om je camper te mogen verhuren moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden staan beschreven in onze algemene voorwaarden. Het verhuren van een camper verloopt volgens de volgende stappen:

  1. Account aanmaken
  2. Advertentie plaatsen
  3. Aanvraag behandelen
  4. Sleuteloverdracht


Lees meer over hoe camper verhuren werkt.


Lees ook ons blog met tips om jouw advertentie aantrekkelijk te maken voor huurders!


Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over hoe het verhuren van een camper via GoSharing werkt? Neem dan contact met ons op of kijk bij de meest gestelde vragen of je daar je antwoord al kunt vinden.

Je gebruikt een verouderde browser. Deze website functioneert mogelijk niet optimaal. We raden je aan Microsoft Edge, Chrome, Firefox of Safari te gebruiken.